SON DAKİKA

TARSUSLU ESNAFA GIDA KOLİSİ


BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN TARSUSLU ESNAFA GIDA KOLİSİ
- ZOR GÜNLER YAŞAYAN ESNAFA BÜYÜKŞEHİR’DEN DESTEK

Mersin Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs (COVID-19) salgını sürecinde, alınan tedbirler kapsamında işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnaflara yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Büyükşehir tarafından Mersin merkezde olduğu gibi, Tarsus ve Çamlıyayla’da bulunan esnaflara da gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirilmeye başlandı. Mersin Esnaf Odaları Birliği ile koordineli şekilde yapılan ve Tarsus ile Çamlıyayla’da bulunan esnaf odalarının başkanlarının bizzat ilgilendikleri çalışma kapsamında 1.400 esnafa gıda kolisi ulaştırılmaya başlandı.

Mersin Esnaf Odaları Birliği yönetim kurulu üyesi ve Tarsus İnşaat Malzemesi Satıcıları ve Tenekeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez, salgın nedeniyle alınan tedbirler kapsamında kepenk kapatmak zorunda olan ve sıkıntılı günler yaşayan esnaflara gıda kolisinin dağıtılmasının çok anlamlı olduğunu söyleyerek, tüm esnaflar adına teşekkürlerini iletti.
  
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin toplumun tüm kesimlerine dokunan sosyal hizmetleri devam ediyor. Onbinlerce yurttaşa olduğu gibi, koronavirüs (COVID-19) sürecinde alınan tedbirler kapsamında kepenk kapatmak zorunda olan ve sıkıntılı günler yaşayan esnaflara da Büyükşehir tarafından gıda kolisi ulaştırılmaya devam ediyor. Bu kapsamda ağırlıklı Tarsus olmak üzere, Çamlıyayla’da da bulunan değişik meslek gruplarından 1.400 esnafa Büyükşehir tarafından gıda kolisi ulaştırılmaya başlandı.


Mersin Esnaf Odaları Birliği ile koordineli şekilde yapılan ve Tarsus’ta bulunan esnaf odalarının başkanlarının bizzat ilgilendikleri çalışma kapsamında, tır’a yüklenen koliler teslim edildi.

Hiç yorum yok